Sunday, December 26, 2010

shopping shopping

salam..:D

kirenye lagi seminggu nak sekola untuk sesi 2011..erm..tahun depan aku bakal jadi pelajar form5..aduh!!!spm bakal menanti aku ngan muke yang mengerikan...haha..pe tah yang aku mengarut ni..

ari tu balik kampung, mak ngan abah ajak gi shoping barang barang sekola..aku ikut je..beli kain baju sekola aku, kain tudung, kasut sekola dan beg sekola..tapi part beg sekola aku tak beli..sebenarnye beg sekola aku elok lagi..(terlampau elok sebenarnye..hoho)kasut sekola aku beli sepasang je..hehe memang perangai aku kalau kasut tahun lepas aku elok lagi, aku akan beli sepasang je..mak aku sibuk cube try test baju tadika irfan..huh!!parah betol..baju die aku tak tahu bape kali try..tapi seluar irfan 6 kali cubaan..perrhh!!dalam sejarah betol adik bongsu aku ni..udin plak yang susa nak cari seluar die..korang taw, warne seluar pengawas sekola aku tu memang 1 dalam 1000 kalau nak cari kat temerloh pahang tuu..adeh!!last last cari kat bahau jela..nasib jumpe..fuhh..kasut irfan la paling susa nak cari..kaki kecik sgt..dan nasib die baik jumpe kat temerloh dan jumpe lagi sepasang kat the store mentakab..



then, sampul surat besar dari kementerian pendidikan sampai..wawa dapat sbpi jempol..perhh!!!bangge siot..tapi yang bengangnye..kene la beli tudung baru cik wawa..coz sbpi tak pakai tudung segi 3 uh..tapi bulat dan labuh..kasut kene kasut hitam kulit bertumit 1 inci..padahal si wawa tu da beli kasut putih kanvas..jadi kami pun gi ke bahau untuk beli barang barang die untuk masuk sbpi uh..penat???yupp..memang penat...terima ksih kat ko wawa, akak memang da sakit kaki tunggu ko..memang panjang senarai barang darx sbpi uh..sampul surat. setem, baju t-shirt putih, baju sekola cottton ( mak aku da terbelikan baju kain licin..), stokin hitam, kasut hitam kulit, seluar track, kasut sukan, baju tidur, seluar slack, tudung bulat, tudung harian, gampar ukuran pasport dan bla bla bla..entah la kalau ade lagi..kene la cari dan beli..sambil tu kene jage ifan..perrhh..penat tak terkate la..oke la..till then..

MOOD : PENAT + JELEZ + SAKIT KAKI

salam..


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Show Comments: OR

2 comments:

  1. hihi... comel la tu.. senarai brng tu pnjang.. huhu

    ReplyDelete