Friday, August 26, 2011

finally. . .my trial are done.

as salam. . 

Alhamdulillah..trial spm aku da habis semalam 25 ogos 2011..boleh la rehatkan otak, cukupkan tidur and no study until 3 am..huhh ~ penat sangat..2 minggu tanpa rehat..exam je..budak kelas lain dapat la gek rehat sehari dua..aku ? sorry lah beb ! but yang puas hatinya, aku boleh raya dan tunggu result je..

puas hati ? tak punn...sangat tak puas hati..banyak sangat buat careless mistake..contohnya macam biology tadi..tak baca soalan graph sampai habis..soalan suruh buat bar chart tapi aku buat cross 'ala..yang buat graph garisan ue' aku perasan mase cikgu nak kutip kertas..aku sempat tukar..tapi kedudukan graph tu aku tukar..jadi, graph aku la yang paling lain sekali..aduyai !!! cikgu raal ! tak boleh bagi markah kesian ke ? kasihanilah saia ni..hurmm :(  malangnya nasib..iktibarnya, bace soalan sampai habis..jangan bace separuh dan terus buat..sangat tak patut..tu belum paper yang lain lagi..entahla..aku selalu sangat buat careless mistake..choyy ! takpe ! I have about 2 months to fix up that..berlatih, buat latihan, practice to always read the question carefully..yupp ! that I must do now..fix all the mistake in SPM..

wait my post about my trial spm result..haha ! mesti teruk punye..usaha sehabis baik tapi malang dan tak berapa pandai gak..


MOOD : FRUSTATED + SADIS + YAY ! I'M IDIOT


till then..wassalam :D

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Show Comments: OR

No comments:

Post a Comment