Saturday, August 27, 2011

kawan ! saia minta maaf ~

salam..:)

hari ni da start cuti..hehe ~ tinggal beberapa hari lagi nak raya..hari ni da 26 ramadhan..erm..4 hari lagi..esok pagi aku da gerak balik kampung..maknenye takde internet sampai la aku balik pulapah..yay ! agak-agak raya nanti air sungai besar tak ? haha ! aku nak mandi sungai la..mesti best..sejuk dan nyaman je.. : p kelengkapan raya semua da setttle..so, tak payah susah pikir..btw, cheak list jap..

  • baju kurung (/)
  • shawl (/)
  • kasut (/)
haha ! lengkap suda..tadi kat sekolah ade sesi bersalaman dan bermaafan..sedih gak..semua da minta maaf..kecuali budak lelaki..choyyy ! korang da cuti dulu..mana adil ! just terkilan sebab tak dapat minta maaf kat azza, ain dan aten..takpelah..nanti aku text korang ye ? kat sini aku nak minta maaf kat orang-orang ni..
  1. budak-budak 5sc 2011 > tyra minta maaf kalau ade kata-kata tyra yang buat korang sakit hati, terlepas cakap ke, terpukul kat mane-mane ke ? maaflah.. manusia biase tak sempurna da sentiasa buat kesilapan..
  2. ex-KAA 07, 08, 09 > guys ! sorry sangat-sangat ! kalau tak join mane-mane function korang buat..tak replay text korang ke..tak tegur korang ke..bukan sombong tapi kadang-kadang ade masalah yang aku tak dapat elakkan..maaf ye ? ?
  3. budak-budak JB > haha ! aku minta maaf gak..kalau ade salah dan silap..terutamanya kat hazim..hehe ! kalau aku gurau tu buat kau terasa..sorry oke ? takkan kau tak kenal A'tirah ni macam mana kan ? kawan-kawan yang lain pun macam tu gak..minta maaf yee..
  4. pelajar SMKSHK > aku minta ampun dan maaf..kalau ade kata-kata yang buat korang sakit hati, gurau yang kasar, salah tegur ke..tak kira la mase belajar ke, koku, kawad, aktiviti pengawas dan seangkatan dengannya..:))
  5. budak-budak PULAPOL > aku mohon kemaafan kat korang semua..aku tahu dari aku mula duduk kat pulapah ni sampai sekarang ade perkara yang korang tak suka dengan aku..so, maaflah..tak kira dari segi percakapan dan perbuatan..ade mase kita tak perasan kesilapan kita..jadi, banyak manusia banyak ragam kan ? macam tu la aku..
jadi, aku harap korang SEMUA dapat maafkan aku..yang akan amik spm dengan aku nanti gudluck oke ? tinggal 2 bulan lebih lagi nak spm..fighting !!! : D btw, 
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI..MAAF ZAHIR DAN BATIN.. 
had a gud time on aidilfitri ! kalau sudi datanglah rumah..haha ! kalu nak la..

 
till the..wassalam

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Show Comments: OR

4 comments:

  1. haha.. so sweet.. aku pon nk mintak maap gak tira.. kalu ade menyakitkan ati ker, tergurau terlebiy ker, tertipu atau sengaje menipu (choi~).. huhu slamat hari raye..

    ReplyDelete
  2. hahaa.. so sweet.. aku pon nk mintak maap gak.. kalu ader terkasar bahase.. tergurau terlebiy, tertipu, atau menipu(choi(",)? ).. slamat hari raye..

    ReplyDelete
  3. hahaa.. sweet.. akupon nk mintak maap dari ujung rmbut smpai ujung kaki.. kalu ade wat silap.. slamat hari raye~

    (",) (,") (^_^)

    ReplyDelete
  4. hahaa.. sweet.. akupon nk mintak maap dari ujung rmbut smpai ujung kaki.. kalu ade wat silap.. slamat hari raye~

    (",) (,") (^_^)

    ReplyDelete