Friday, October 21, 2011

senarai universiti dan program di malaysia

salam guys !

korang nak tahu senarai ipta, ipts, maktab perguruan, universiti dan kolej kat malaysia..kilik link kat bawah ni..

http://www.mqa.gov.my/mqr/akrbyipta.cfm

senarai program yang berdaftar pun ada kat situ..so, boleh lah semak program mana yang sesuai untuk korang..sambil-sambil tu boleh tahu gak kat mana letaknya ipta dan ipts yang korang berkenan..hehe :)) GOOD LUCK !

till then, wassalam.. :D
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Show Comments: OR

No comments:

Post a Comment