Saturday, August 27, 2011

kawan ! saia minta maaf ~

salam..:)

hari ni da start cuti..hehe ~ tinggal beberapa hari lagi nak raya..hari ni da 26 ramadhan..erm..4 hari lagi..esok pagi aku da gerak balik kampung..maknenye takde internet sampai la aku balik pulapah..yay ! agak-agak raya nanti air sungai besar tak ? haha ! aku nak mandi sungai la..mesti best..sejuk dan nyaman je.. : p kelengkapan raya semua da setttle..so, tak payah susah pikir..btw, cheak list jap..

  • baju kurung (/)
  • shawl (/)
  • kasut (/)
haha ! lengkap suda..tadi kat sekolah ade sesi bersalaman dan bermaafan..sedih gak..semua da minta maaf..kecuali budak lelaki..choyyy ! korang da cuti dulu..mana adil ! just terkilan sebab tak dapat minta maaf kat azza, ain dan aten..takpelah..nanti aku text korang ye ? kat sini aku nak minta maaf kat orang-orang ni..
  1. budak-budak 5sc 2011 > tyra minta maaf kalau ade kata-kata tyra yang buat korang sakit hati, terlepas cakap ke, terpukul kat mane-mane ke ? maaflah.. manusia biase tak sempurna da sentiasa buat kesilapan..
  2. ex-KAA 07, 08, 09 > guys ! sorry sangat-sangat ! kalau tak join mane-mane function korang buat..tak replay text korang ke..tak tegur korang ke..bukan sombong tapi kadang-kadang ade masalah yang aku tak dapat elakkan..maaf ye ? ?
  3. budak-budak JB > haha ! aku minta maaf gak..kalau ade salah dan silap..terutamanya kat hazim..hehe ! kalau aku gurau tu buat kau terasa..sorry oke ? takkan kau tak kenal A'tirah ni macam mana kan ? kawan-kawan yang lain pun macam tu gak..minta maaf yee..
  4. pelajar SMKSHK > aku minta ampun dan maaf..kalau ade kata-kata yang buat korang sakit hati, gurau yang kasar, salah tegur ke..tak kira la mase belajar ke, koku, kawad, aktiviti pengawas dan seangkatan dengannya..:))
  5. budak-budak PULAPOL > aku mohon kemaafan kat korang semua..aku tahu dari aku mula duduk kat pulapah ni sampai sekarang ade perkara yang korang tak suka dengan aku..so, maaflah..tak kira dari segi percakapan dan perbuatan..ade mase kita tak perasan kesilapan kita..jadi, banyak manusia banyak ragam kan ? macam tu la aku..
jadi, aku harap korang SEMUA dapat maafkan aku..yang akan amik spm dengan aku nanti gudluck oke ? tinggal 2 bulan lebih lagi nak spm..fighting !!! : D btw, 
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI..MAAF ZAHIR DAN BATIN.. 
had a gud time on aidilfitri ! kalau sudi datanglah rumah..haha ! kalu nak la..

 
till the..wassalam

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Friday, August 26, 2011

finally. . .my trial are done.

as salam. . 

Alhamdulillah..trial spm aku da habis semalam 25 ogos 2011..boleh la rehatkan otak, cukupkan tidur and no study until 3 am..huhh ~ penat sangat..2 minggu tanpa rehat..exam je..budak kelas lain dapat la gek rehat sehari dua..aku ? sorry lah beb ! but yang puas hatinya, aku boleh raya dan tunggu result je..

puas hati ? tak punn...sangat tak puas hati..banyak sangat buat careless mistake..contohnya macam biology tadi..tak baca soalan graph sampai habis..soalan suruh buat bar chart tapi aku buat cross 'ala..yang buat graph garisan ue' aku perasan mase cikgu nak kutip kertas..aku sempat tukar..tapi kedudukan graph tu aku tukar..jadi, graph aku la yang paling lain sekali..aduyai !!! cikgu raal ! tak boleh bagi markah kesian ke ? kasihanilah saia ni..hurmm :(  malangnya nasib..iktibarnya, bace soalan sampai habis..jangan bace separuh dan terus buat..sangat tak patut..tu belum paper yang lain lagi..entahla..aku selalu sangat buat careless mistake..choyy ! takpe ! I have about 2 months to fix up that..berlatih, buat latihan, practice to always read the question carefully..yupp ! that I must do now..fix all the mistake in SPM..

wait my post about my trial spm result..haha ! mesti teruk punye..usaha sehabis baik tapi malang dan tak berapa pandai gak..


MOOD : FRUSTATED + SADIS + YAY ! I'M IDIOT


till then..wassalam :D

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment