Tuesday, January 3, 2012

Azam Tahun Baru 2012

salam guys :)

selamat tinggal tahun 2011 . selamat datang tahun 2012 :) . ERMM ! kalau tahun-2 yang lepas , azam baru selalunya same jehh (untuk tyra lahh) . nak tingkatkan ranking kelas dan batch , kurangkan bercakap dalam kelas , study more hard and others . tapi kali ni azam baru lain sikit . hehe . yela , ade 3 bulan untuk result , 5 bulan untuk tawaran diploma dan 9 bulan untuk matrik . haa ~ kan lame tu tak belajar dalam kelas , tak tawaf kat area SMK Ser Hills tu ( haha , tahu ke ?) . azam korang ape ye tahun ni ? azam tyra banyak la jugak . ade untuk jangka masa pendek dan jangka masa panjang . woo ~ da semakin okey lah ni . hah ! ni senarai azam tyra . InsyaAllah tercapai nanti . :)

> I want to be optimism person (thanx anis , kau inspirasi yang ni . )
> tyra nak pandai memasak tanpa jeling resepi , pandang pun tak nak . huhu
> to improve my English language .
> learn about korean (everything ! especially the language . :)
> nak jadi lebih beradab bila bercakap . InsyaAllah .

yang atas ni semua mase nak tunggu tawaran . bila da dapat tawaran nanti (InsyaAllah) , azam berubah balik macam masa zaman sekolah tu . huhu . dan ade beberapa azam tambahan :

> nak kenal ngan kawan-2 baru .
> belajar berdikari :p ( tak tahu boleh ke tak ni )

erm ~ tu jelah kott . azam tak boleh banyak-2 . nanti tyra lupa . hehe . terlampau fokus yang penting . doakan ye ? AMIN ~


till then , wassalam :)
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Show Comments: OR

2 comments:

  1. asal tajuk dia azam tahun baru 2010??2012 kan sepatutnya??

    ReplyDelete
  2. haha ! typo mistaken :p
    thx tegur :)

    ReplyDelete