Friday, January 27, 2012

sudah ADA yang baru , yang lama DILUPAKAN

salam guys :)

haa ~ gempak tajuk dia . hehe . sebenarnya tyra nak cerita pasal DIARI . siape ade diari ? angkat tangan ! tyra start ber'diari mase tahun 6 sampai la tingkatan 3 . masuk tingkatan 4 , tyra da sombong ngan diari ni . nak tahu kenapa ? tyra da mula ber'blog . sahh ! tyra da lupa diri kann ? teruk betul . mase kemas-2 bilik tyra , terjumpa la semula diari-2 tyra tu . fuhh ! tiada ku sangka macam tu rupanya tyra mase lower form . nakal giler ! haha . jiwang plak tu . tersenyum plus tersengih plus gelak sorang-2 bace diari tyra tu . tu baru bace yang happy-2 je . tyra tak bace part yang sedih-2 lagi . ermm ~ agaknya macam mana la nanti ye ? takpe kann . yang sedih-2 tu kita buat pengajaran . PEACE :) . kenape tyra suka blog daripada diari ? ( opss ! sorry yarh dear diari !) bila tulis diari , tyra terlebih emosi . nak mencarut plus memaki je kerja bila marah . kat diari boleh mention nama sesiape ye yang tyra suka . tu sangat tak bagus bila ulang bace mase untuk mase depan . kat blog tak boleh nak buat macam tu . banyak risiko tau . kang tak pasal-2 kena saman . siape yang susah ? tyra gak yang susah . bila berblog ni , biar satu Malaysia tahu kisah tyra ni . MUAHAHAHA . tapi tyra tak buat blog macam diari . semua nak luah . tyra masih cover mana yang patut . hehe . rahsia tau :)

ade ape dalam diari tu ? kebanyakkan kisah tyra ngan kawan-2 tyra dan lelaki yang pernah singgah kat hati tyra ni . tak semua couple okayy . ade yang cuma sebagai pendengar yang baik . yang couple tu , hehe . adelahh . tapi tu cuma cinta zaman budak-2 mentah lagi . sekarang tyra da matang ! huhu . poyos lahh ! cute je cerita tu kann ? kan ? kan ? cuma tyra je yang tahu . tak lame tu , tyra adelah alami zaman gelap ( perrhh !) . tyra ade masalah ngan kawan pulapah tyra sendiri . bukan salah tyra pun . ERMM ~ nak buat macam mana , kita redha jelaa ~ ape-2 pun tyra masih jadi kawan awak-2 semua walaupun awak semua tak nak kawan tyra .

okayylahh . ni da kira pecah rahsia sendiri ni :p . tyra nak sambung balik menulis diari walaupun sekarang tyra da ade blog . tak baik lupakan yang lame . kita mesti HARGAINYA . don't worry dear blog , I'll not forget you and you to dear diari :)

till then , wassalam :)
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Show Comments: OR

No comments:

Post a Comment