Thursday, January 19, 2012

tak patut betul !

salam guys .

erm , cepatkan nak update entri ! a'ah . tyra rase terkilan sangat . bukan ape . kes ni da lame tyra pendam dari tyra tahun 6 lagi . mase tyra masuk SK Pulapah sampai adik-adik tyra , udyn ngan wawa habis sekolah kat situ dan hingga mak tyra pindah mengajar kay situ . "Jangan kawan ngan anak2 pengawai !" . ayat ni yang buat tyra marah . dari tyra sekolah kat SK Pulapah ade segelintir budak2 dan cikgu yang tak suka ngan adik beradik tyra . mungkin tyra tak rase teruk macam adik2 tyra rase . wawa pernah diperli "kamu belajarlah ngan emak kamu tu". wawa tak dibenarkan menari padahal mase tahun 1 ngan tahun 2 dia menari ngan teacher . udyn plak pernah dianaktirikan daripada masuk ape2 acara mase hari sukan . majoriti pernah pilih udyn untuk rumah sukan , tapi cikgu ni dengan sesuka hati reject udyn dan pilih budak lain . alahai ~ bukan adik2 tyra pun , anak2 pegawai lain pun kena gak . siap kena cubit sampai lebam2 . kesian budak tu . budak tahun 2 tu bukan nakal pun . sorrylah cikgu , saya memang tak respect cikgu ! maaflah ye ? cikgu layan anak pegawai macam tu ye ? tengoklah nanti cikgu , suatu hari nanti cikgu kena balik nanti . bukan cikgu je , anak cikgu pun same nanti . hidup ni macam roda , kejap kita kat atas , kejap kita kat bawah . sorry , saya hilang respect sangat ngan cikgu !

till then , wassalam .
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Show Comments: OR

2 comments:

  1. sabar atie...sabar.... biarkn cikgu tu...hari nie hari kta...nnt hari dya pula...

    ReplyDelete
  2. thanks hana :) . tyra sabar je ni . still senyum bila jumpa dia . tapi dalam hati , tuhan je tahu .

    ReplyDelete