Sunday, February 12, 2012

Kemaskini Borang UPU fasa dua .

salam guys !

haha ! bangga kann ? alohh , tyra tukar sebab tak berapa yakin ngan diri sendiri . yela , kita kan tak pandai . hari tu sistem buat masalah ngan tyra . jadi tak boleh nak masuk dalam sistem .dalam 2 ke 3 hari tak boleh masuk sistem . konon nak telefon line dia , jadi pagi tu tyra cuba masuk sistem . haa ~ nak tahu ? dapat masuk sistem . huhu . selamat tak payah buat call . :p selama beberapa jam buat kemaskini tu . haha . penat tahu takk ? okay , here it this :)


sangat berbeza ngan sebelum ni kan ? tyra buat research . nak tahu ape program tu sebenarnya . Alhamdulillah , tyra puas hati ngan pilihan tyra kali ni . harap-2 dapat kan okayy . AMIN ~

p/s : doakan kejayaan tyra ye ? PEACE :)
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Show Comments: OR

9 comments:

  1. hasil pencarian atie.. apa yg atie jumpe??

    ReplyDelete
  2. nak tanya... well dah hantar kan..
    yang jadik masalahnya tersalah isi markah koko.
    so waktu kemaskini tu bleh kew kita betulkan yang salah tu?

    ReplyDelete
  3. kemaskini bleh betulkan markah koko??

    ReplyDelete
  4. anie : boleh rasanyaa. cuba tengok, kalau2 ada butang edit. :)

    ReplyDelete
  5. As Salam.. Macam mana nak kemaskini?

    ReplyDelete
  6. @khairillah : wasalam. rasanya melalui laman web KPT.

    ReplyDelete
  7. salam..sya dah bka 2 dah 3 kli ....kli ne sya nk kmskni tpi x bleh dah...mcm mna sya nak buat???? bleh x bantu sya....

    ReplyDelete
  8. salam ..sya dah bka upu 2...dah 3 kli....kni sya nk kmskini tpi dah x bleh...mcm mna ne??? bleh x tlong sya????

    ReplyDelete
  9. Nor Ain : maybe server tengah down sebab ramai yang tengah bukak. tunggu 1,2 hari dulu.

    ReplyDelete