Thursday, March 22, 2012

pencapaian terbaik 5Science dalam sejarah SMKSHK

salam guys :)

haha . happy sungguh kann ? tyra happy ngan result SPM tyra . walaupun 4A je , tyra happy sangat tyra dapat A+ untuk sejarah dan kredit untuk semua subjek . Alhamdulilah :) tengok tajuk kat atas macam bagus je kann ? tapi tu la hakikatnya . sebab kami 5SC tahu kami tak sebagus kakak-2 abang-2 tahun lepas dan adik-2 form5 ni . btw , kami da buktikan kami pelajar yang bagus jugakk dan yang penting kami da sumbangkan sesuatu untuk SMKSHK .



I'm right ? huhu . we the best :)

till then , wassalam .

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Show Comments: OR

6 comments:

  1. gempak punya.... gempak punya gempak punya...atie walaupun kta tak dpt smbg A yg bnyk tp kita mencipta sejarah juga akhrnya ... wktu amik kptsn ana tgk bio dlu... sbb bio ant subjek plg trk tp khrnya dpt B+ alhamdulillah ...slalu dpt D ataupun E

    ReplyDelete
  2. hana : yeeeaaahhh ! yuupp ! kita tak dapat sumbang banyak A tapi kita da cipta sejarah . tu yang penting kann ? sama la tyra , bio susah nak dapat B . chemistry pun sama , tyra manjang dapat E kadang-2 terdapat G . berkat usaha kita semua tak lupa cikgu-2 kita tu :)
    budak cadburry : thanks dik :)

    ReplyDelete
  3. Sya pon nk komen.. hehe...
    best kn.. walaupun xbnyk A .. macam budak2 PA n budak teknik... tpi rasanya dak sains lagi tough kn.. :P
    bngga kejap..

    ReplyDelete
  4. hehe.. bangga kejap... rsanya.. kita lgi tough compare budak2 lain... :)

    ReplyDelete
  5. yeeaaahhh ! betul tu nemo :) kita tak banyak A macam PA ngan budak teknik tapi kita mampu cipta sejarah . yupp ! kita lagi tough berbanding budak-2 lain . subjek killer kita giler susah ! dalam BI plak tu . salah eja terus salah . teringat kat bio .

    ReplyDelete