Tuesday, March 6, 2012

RePost .

salam guys :)

okayy . sebelum ni tyra ada buat entri pasal problem tyra ngan budak kelas tyra kann ? okayy . tyra da tak kisah pun hal tu . just lupakan hal tu . tyra malas nak gaduh-2 ni . cuma nak re-post note yang kawan tyra pernah buat tu .


as salam dan ai buat kawan2 ku tercinta..huhu..
fist skali aqu nk ckp aqu rindu sgt kat korg..bdk5sc..
al maklum la kan cuti lme ni..huhu
ha hmework dah siap ke blm ni???
kalo xsiap lg tu siap2 kan la ye..
ok tujuan aqu tulis note ni ade byk bnde aqu nk ckp kat korg..
pasal masalah dalam kelas kite..
aqu xsuke la kite mcm skang ni..
korg tau kan ape mksd aqu..
tah la dah xbest skang ni aqu rase..
kite xmcm time dlm form4 dulu..
taun ni kite ade masalh antr stu sme laen
jom la kite selesaikan mslh ni ae..
firts atira...aqu nk minta mmaf kat ko kalo slama ni ko ade trase dgn sikap aqu ke atau ape2 je la..
aqu minta maaf ok...
setiap orang ade kelemahan diri masg2..btl kan???
kite ni hanye manusia biase so kite xlari dari buat kesilapan..
semua org past pernah buat kesilapn..
untuk yg laen pula..aqu pon nk minta maaf ok kalo2 ade wat korg trase dgn sikap aqu ni,
ade yg trase dgn percakapan aqu ni..aqu minta maaf sgt2..
aqu harap kite blh bersatu seperti dulu..
xpayah la kite nk bermusuh2an..ok..
ye aqu tau korg marah sebb perangai atira tu..
tp kalo api lawan dgn api..mmg ssh..
so kene ade yg mengalah..
tok atira..ko xley la mcm ni..ko kene ubah dri ko sikit..sikit pon jadi la..
aqu xde la benci kat ko pon..cuma satu je tlg la ubah dri ko sikit..
aqu tgk skang ni pon kadg2 dlm kls ko sorg2..ksian plak tgknye
tp tu la aqu rase ko kene buang sikit ego ko tu..
sory la sebb aqu ckp mcm ni..
lagipon kite nk exam taun ni kan..
benda2 mcm ni la salah stunye penyebb kite blh xcemerlg dlm spm..
maaf kan kesilapan org laen..
sgt dituntut..dan perkara yg sgt mulia..
so harap korg dapat maaf kan kesalahn yg dye dh buat..
dan ko tira..ko pon kene maafkan dyeorg kalo dye org ade wat salah kat ko la..
harap korg ikhlas and xterpakse..
aqu nk kite satu kls jd mcm taun lps
kite hepi je...xmcm skang ni..laen sgt bg aqu..
aqu tau aty korg semua ni baek kan..so aqu yakin kite blh jd sepert dulu..
cube korg tgk gmbr2 ni..korg xrindu ke saat2 tu..best sgt2...
erm ni  je la kot aqu nk ckp kat korg..
aqu nak minta maaf kalo ape yg aqu tulis ni korg trase ke..
aqu minta maaf sgt2..kalo ade yg xske aqu tulis ni pon aqu minta maaf ok.
aqu just nk bdk sains yg dulu..ok skali lg minta maaf..
aqu harap kite same2 berjaya dlm spm taun ni and berjaye dlm hidup..
ok syg korg semua..huhu..
terima kasih...
harap2 terbuka la pintu hati korg ye..
aqu bukan ape just nk kite mcm dulu..ok
lembutkan aty korg ..n kite bersame2 berjuang tok spm ni..

no one is perfect , right ? hal ni buat tyra terfikir tak semua orang suka cara kita . kita kata kita tak suka cara dia , dia mungkin tak suka cara kita . tu pengajaran untuk tyra . hal ni buat tyra sedar , setiap hal yang berlaku akan ada seseorang yang sudi sentiasa berada di sisi kita . tyra bersyukur , tyra ada emak yang sudi jadi pendengar setia tyra . tak kira la perkara pasal kawan ke , pakwe ke , peminat ke , homework ke , semua tyra cerita kat emak . emak ialah tulang belakang tyra :) . tyra tak berdendam pun pasal hal ni sebab tyra pernah laluinya dan tyra tahu tyra kuat nak hadapinya . Allah S.W.T sayang kat hambaNya , sebab tu Dia bagi kepayahan dalam hidup kita . supaya tyra sentiasa ingat pada Dia . Allah S.W.T betul-2 duga tyra sepanjang tyra tinggal kat negeri Sembilan ni . ye ! tyra tahu Dia sayangkan tyra . InsyaAllah semua ni ada hikmahnya .

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Show Comments: OR

No comments:

Post a Comment