Wednesday, March 14, 2012

Seminggu lagi .

salam guys :)

huhh ! hari kat berita result 22 mac , alik-alik 21 mac plak =,= . aigoo ~ berdebar plak rasanya . tyra tak ready untuk tarikh 21 tu , tyra cuma ready untuk 22 . ermm ~ takut sangat . ape la result tyra nanti kann ? harap-2 tak teruk . biarlah yang dapat menyenangkan hati ni . lagipun tyra bukan pandai sangat sampai nak straight A's kann . tyra tahu kemampuan tyra .

Ya Allah , permudahkanlah urusan hambaMu ini . Berikanlah aku keputusan SPM yang dapat menggembirakan aku , ibu bapa ku , rakan-2ku dan guru-2 yang telah mengajar aku selama ni . Sesungguhnya Kau lagi maha mengetahui dan maha adil . AMINN ~ 


doakan tyra ye 21 mac ni . :) ada SEMINGGU lagi .

till then , wassalam .
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Show Comments: OR

4 comments:

  1. ana pun tgh rasa takut ni... ana hanya berserah kpd Allah saja... kta dh berusaha skrang ni tawakal dan doa sajalah

    ReplyDelete
  2. tu la pasal . tawakal dan doa je yang mampu sekarang ni .

    ReplyDelete
  3. atirah...ana mmg rajin promote fb n blog orang len...hohohohoho

    ReplyDelete
  4. haha . hamboi dia :) bagus-2 ! saya sokong anda :p

    ReplyDelete