Monday, April 30, 2012

Hampa sangat !

salam guys :)

tyra tak nak tulis panjang-2 . gambar ni da bagi cerita dia da :/


nak buat rayuan ke tak ? ntah laa . mak abah tyra buat derk je . nanti-2 laa . tyra tunggu UPU dulu . then , baru buat keputusan . kali ni tyra buat keputusan sendiri . guna kepala otak tyra sendiri . malas nak tanya mak abah daa . just wait and see what I can do .

till then , wassalam
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Show Comments: OR

6 comments:

  1. Cuba buat rayuan, Tyra. Don't lose hope just yet. Memang perlu membuat keputusan sendiri bila nak further your studies, but that doesn't mean Tyra terus menolak ibu bapa daripada memberi pendapat mereka. Cuba bincang dengan mereka and mention apa yang Tyra suka and see apa mereka cakap.

    Okay?

    Nisa'

    ReplyDelete
  2. @Nisa : erm , okayy :) thanks atas nasihat akak tuu . tyra faham :)

    ReplyDelete
  3. Salam~ Zam datang usha2 blog anda ;)
    Thanks sbb sudi join segmen Blog Pilihan Zamani 84
    Sambil2 menunggu keputusan di umumkan, jom blogwalking
    dulu & berkenalan sesama bloggers. Pada yang dah bermula awal,
    korang mmg sporting la :D Senarai terkini peserta
    (sehingga 24hbApril) telah di update:

    http://zamani84.blogspot.com/p/peserta-segmen-blog-pilihan-zamani-jom.html

    ReplyDelete
  4. hana tag tirah
    http://marsgreen.blogspot.com/2012/05/assalamualaikum.html

    ReplyDelete
  5. jgn cpt give up dekk..try buat rayuan lg yaa

    ReplyDelete
  6. @sutera kasih : thanks kak :) da buat rayuan da . tunggu result dia macam mana je :)

    ReplyDelete