Wednesday, April 11, 2012

saya kecewa sangat :'(

salam guys :)


tu la perasaan tyra sekarang ! masa aku senyap , semua sibuk nak buat reunion . tapi bila tyra plan just lepak-2 kat Bahau , semua macam hampehh ! sumpah tyra cakap , tyra sakit hati ! macam ni ke nak buat yang gempak-2 ? bagi tyra korang buat masa ni tak layak nak buat yang gempak-2 . tyra TABIK ngan Nemo dan Hana . dorang berusaha nak join gakk . even , hana ada kenduri kat BBS , dia still join plan lepak ni . fine guys . FULLSTOP !

till, then . wassalam . 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Show Comments: OR

3 comments:

  1. rasanya memang kalau boleh nak join kawan2 nya aktiviti .. ye la.. nanti tentu dah xdapat jumpe ..masing2 ada life sendri bila dah berpisah..

    ReplyDelete
  2. @nur : thanks nemo :) sayang dia :p
    @sakura aihana : hehe . saya punn dear :D

    ReplyDelete