Wednesday, April 25, 2012

Saya sayang blog saya sebab ...

salam guys :)

akak Alynn ajak tyra join segmen pertama dia . so , kita pun join laa :)

Segmen "Saya sayang blog saya sebab ..."

klik blog alynn

tarikh tutup : 30 APRIL 2012 (TEPAT 12 TGH MLM)

Saya sayang blog saya sebab blog ni tyra tempat tyra berkongsi kisah hidup dan perasaan tyra . blog ni macam diari online tyra walaupun tak semua tyra cerita yang secret simpan sorang-2 . hehe . tyra suka cerita pengalaman-2 tyra kat sekolah walaupun tak semuanya manis kann ? ada jugak yang sedih , terasa terpinggir . tu jadi entri yang bermakna buat tyra . kadang-2 entri tu memang tyra tujukan buat seseorang bila tyra sakit hati , kecewa , marah , gembira dan macam-2 lahh . walaupun manusia tu mungkin tak baca , asalkan hati tyra tenang bila da menaip . macam tyra cakap kat dia padahal menaip saja . selain tu , tyra kongsi-2 maklumat untuk kawan-2 yang terutamanya sebaya ngan tyra . walaupun sedikit , tyra puas hati dapat  kongsi ngan kawan-2 . blog ni macam satu kepuasan buat tyra . tyra dapat berexperimen ngan blog ni . :) tukar-2 background , tukar template , susun gadget . hehe . bila blog jadi macam tyra nak , tyra suka sangat . kalau takde kawan blogger yang bantu tyra , blog tyra takde la kemas macam sekarang :) thats why tyra sayang blog tyra ni :)

erm , tyra nak tag awak dan awak ye ?
nemo dessert
Hana

till then , wassalam :)


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Show Comments: OR

13 comments:

  1. thanks tag me tirah...nnt ada masa hana join

    ReplyDelete
  2. @sakura aihana : welcome . okayy .

    ReplyDelete
  3. hehehe.. thnkz tag... rjin join segmen ye...

    ReplyDelete
  4. Hye sweetie. Safiena datang berkunjung. Dari segmen yang sama. Jemput datang blog.

    Link Entri
    http://www.pinkizluv.com/2012/04/segmen-saya-sayang-blog-saya-sebab/

    All the best and happy blogging :)

    ReplyDelete
  5. Salam , sya bw cnie
    http://eyda-nur.blogspot.com/2012/04/segment-saya-sayang-blog-saya-sebab.html

    ReplyDelete
  6. hana tag tirah

    http://marsgreen.blogspot.com/2012/04/segmen-hanya-itu-yang-ku-hajatkan-by.html

    ReplyDelete
  7. @cik dessert : hehe . saje . ter"rajin" plak . welcome :)

    ReplyDelete
  8. @AlyNn NyzAa : hehe . welcome kak :)

    ReplyDelete
  9. singgah sini dan follow..
    dr segmen yang sama..

    jemput singgah, follow sekali..
    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-sayang-blog-saya-sebab.html

    ReplyDelete
  10. hana tag tirah lagi

    http://marsgreen.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-dan-follow-by-nurul.html

    ReplyDelete
  11. @nur asmida bt karim : okayy :) bw dia jugakk .

    ReplyDelete
  12. @rAiHan : da singgah dan follow . hehe :)

    ReplyDelete