Thursday, May 17, 2012

Selamat Hari Guru

assalam guys :)

hehe . giler lambat tyra buat entri ni . maaf ye sebab lewat dari 16 Mei :) hal ini kerana saya sangatlah malas . hahaha ~ disebabkan tyra malas nak fikir ayat puitis macam kawan-2 tyra , tampal gambar dari Mr Google jelaa .

Selamat Hari Guru kepada cikgu-2 tyra . I wish you all will be always success in your life :) terima kasih atas ilmu dan jasa-2 yang diberikann :)

ucapan tyra ni kepada : *jeng jeng jeennggg  

- cikgu dalam hidup tyra , cikgu Siti Normah :) my mum dan abah , Tuan Shahimi (1994 till now)
- cikgu Tabika Kemas BN5 5 tahun (1999)
- cikgu Tabika Kemas BN5 6 tahun (2000)
- cikgu-2 SK Simpang Renggam (1999-2004)
- cikgu-2 S. Agama Kompleks Penghulu (2001-2004)
- cikgu-2 S. Agama Simpang Renggam (2004)
- cikgu-2 SK Sri Tebrau (2005-2006)
- cikgu-2 S. Agama FRU 2 (2005-2006)
- cikgu-2 SK Pulapah (2006)
- cikgu-2 SMK Serting Hilir Kompleks (2007-2011)
- cikgu-2 sekolah memandu 
- cikgu-2 tusyen berbayar
- cikgu-2 yang pernah hadir bantu tyra , maaf sebab kalau tyra tak ingat :)

p/s : harapan saya nak jadi cikgu ? LOADING ~~~ ntah bila nak tercapai ? ermm .

till then , wassalam :)


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Show Comments: OR

6 comments:

  1. 1st ingat tyra nak kata .. "hal ini kerana saya sangatlah SIBUK.." rupanya MALAS.. hehehe..
    keduaa..saya ada persoalan.. macam mne kita nak jadi cikgu ni??

    ReplyDelete
  2. @cik dessert : haha . bukan sibuk tapi malas . :p erm , mak tyra cakap kita boleh mohon lagi tahun depan kalau tahun ni tak dapat yang rayuan tuu .

    ReplyDelete
  3. wah...selamat hari guru atie n mak atie juga!!!

    ReplyDelete
  4. @sakura aihana : haha . ape yang wahh tu ? thanks :)

    ReplyDelete
  5. saja je wahhh...hdp msti happy2 ka...hihihihihhihihi...
    hana tag tyra...jmpt join
    http://marsgreen.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

    ReplyDelete
  6. jgn lupa join hana nya segmen sekali
    http://marsgreen.blogspot.com/2012/05/segmen-its-you-i-review-you.html

    ReplyDelete