Thursday, June 7, 2012

birthday budak kecik :)

assalam guys :)

7 Jun ? okayy . hari siapa tuu ek ? btw, giler lama tyra tak update entri . *eh eh . ada sawang kat blog ni . haha . melalut sudaa ~ okay-2 . tyra start cerita ye . masa on the way nak balik kolej *tyra kat UiTM Perlis sekarang , handphone vibrate .tengok-2 birthday budak kecik sorang . mula-2 nak hantar text tapi tak jadi . sebab tyra da janji nak bagi kek versi laptop internet . hiwhiw . nak nyanyi sikit . bayangkan tyra jela ye wahai budak kecik :p

Happy Birthday to you ,
Happy Birthday to you ,
Happy Birthday to Nemo ,
HAPPY BIRTHDAY TO YOU ~

yeayyy ! macam tyra janji kann . ni dia . TARAAA ~


yummyy . kek ipod :) suka takk ? penat tyra buat tau . hehe . dua dalam satu ni . sorry masa birthday nemo , tyra takde ngan nemo . kat sini tyra sentiasa ingat nemo :) miss you lah . hiwhiw . good luck in everything you do . buat betul-2 kat matrik tuu . tyra kalau dapat CGPA 3.0 masa sem1 dan sem2 , InsyaAllah boleh loncat buat ijazah terus . kot-2 jumpa lagi kann ? :)

lagi satu hadiah

take care ye budak kecik . Selamat Hari Lahir yang ke 18 :)

till then , wassalam :)
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Show Comments: OR

6 comments:

  1. sakura aihana :haha . untung ke ?

    ReplyDelete
  2. Mekasih.. Unrngkan.. Hope dpt rse kek tu..

    ReplyDelete
  3. cik dessert : hehe . sama-2 nemo :) rase je kek tuu , haha .

    ReplyDelete