Wednesday, July 25, 2012

hilang semangat !

assalam guys :)

hilang semangat ? kenapa plak time-2 ni hilang semangat ?! yupp ! tyra mengaku tyra da mule hilang semangat starting lepas LP minggu lepas (dalam 18 Julai) . *mak ! kakak nak balik NS !! :'(* sebagai surveyer kite mestilah kene setting dan angkat alatan survey tuu . tyra tak kisah sebenarnye nak angkat alatan yang berat tu . memang sangat tak kisah . :D  tapi bile lepas tyra angkat barang-2 tu , tak sampai 2 minit tangan tyra da mule sakit . tak kira la tangan mane , kiri atau kanan die mesti akan sakit . isk isk :'( sedihnyee ~ sampai biru-2 tangan tyra . ERGH ! menggigil tak payah cakap laa . ngan kebasnye lagi . ya Tuhan , dugaan betul aku hidup kat perlis ni . *seriouly nak nangis je rase.* tadi sorang member group suruh hantar alatan kat stor . tyra da cakap tyra tak boleh bende berat tapi die bagi gak . tyra amik alatan tu then tyra bagi kat aisyah, group member tyra yang lain . aisyah tahu masalah tyra lagipun haritu die yang teman tyra pergi unit kesihatan (uk). tak lame lepas tu , tangan kanan tyra jadi sakit . ubat sapu tu pun membantu la gak mengurangkan sakit walaupun still SAKIT ! . erm , nak buat macam mane . tyra kene la hadap bende tuu . sebab ni pilihan tyra sendiri . tyra yang excited then tyra jugak yang hilang semangat . besarnye dugaan ni ya Allah . rase nak dismiss je tahun depan tapi rugi jehh . harap-2 dapat la SPA tuu ~ kot-2 ada keajaiban , tyra terdapat plak IPG . memang la melompat tyra tinggi-2 ! *kot la dapat kannn ?* erm , sabar jela tyra ~

till then , wassalam

p/s : terime kasih lah ye kalau terbace entri luahan perasaan tyra yang serabut giler ni . SAYANG sikit :D  *I need some support !*
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Show Comments: OR

4 comments:

  1. sabar ea tirah.... dont give up...come on... dia mana tirah yg dlu yg kuat semngt...

    ReplyDelete
  2. sakura aihana : ana , tyra dulu kuat sebab ade korang, ade family tyra . tapi sekarang tyra rase down sangat . memang nak give up je rase .

    ReplyDelete
  3. alahai.....kesian,tak pe tyra.tu semua dugaan semata-mata

    ReplyDelete