Saturday, August 18, 2012

Salam Kemaafan dari SAYA

assalam guys :)

lagi sehari lagi nak raya kann ? tyra da excited giler ni :D hehe . *senyum sorang-2 . haha* okayy , tyra nak mintak maaf awal-2 ehh ? :) Bismillahhirrahmannirahim . Saya, Siti Nur A'tirah binti Shahimi ingin memohon kemaafan sekiranya ada salah dan silap, terlanjur kata, terkasar bahasa, terpukul kat mana-2 kat mereka yang di bawah ni :
  • orang paling tyra hormat :) Tuan Shahimi, abah tyra .
  • kat my mum <3, cikgu siti normah . 
  • angkatan tentera kakak , udyn , wawa dan adik irfan . 
  • my bestie dan pendengar setia tyra :) tak sebut pun tahu kot . hehe
  • budak-2 JB, KAA, Science, Serting dan Pulapah . *yang ni sumpah giler ramai :D*
  • cikgu-2 tyra dari kecik sampai la da besar ni haa ~ *ERR ~ nak duit raya cikgu :P*
  • budak aras 0 M1 dahlia 1dan roommates tyra :) tikah, hana, miza, ummi, najwa, wiya, kak atin, tia, siti, mira, ira, yaya dan lain-2nya . *mak tergelak dengar pasal david beckham dan victoria beckham tu . HAHA !*
  • budak-2 AP122 terutamanya budak-2 APD1Ac . :)
  • budak-2 UiTM Arau, Perlis yang tyra kenal


kalau nama tak tersebut kat atas tu , tyra minta maaf jugak ehh ? kat awak , awak, awak, awak dan awak :D sesungguhnya yang baik itu dari Allah SWT dan yang buruk itu dari diri tyra sendiri . *ERK ! da macam ucapan kat sekolah jehh . hikhik*

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN

till then, wassalam :)

    Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

    Show Comments: OR

    2 comments: