Friday, January 11, 2013

Cerita Ceriti

Assalamualaikum :)

Hai hai ! :p debu, habuk, sawang semua ada kat blog tyra ni. nampak tak pemalasnya tu. Ishh. Bukan malas tapi masa tak mengizinkan. xD Part 2 ni saya tersangatsangatlah buzy. Buzy, penat, mengantuk. Tuhan jela yang tahu betapa penatnya jadi budak GEOMASS. Akak-2 JPK ni bising kalau tak turun aktiviti. Cakap senang la. Akak course duduk dalam aircon, cer cuba duduk tengah panas tu sambil angkut tripod, total station, prism, autolevel, errr ~ ape lagi ek ? Sampai sem 3 jela tyra sanggup duduk kat kolej ni, lepas ni tak dahh. Nak rehat pun tak sempat. *gosok mata* Ni la kot faktor tak ramai budak GEOMASS jadi MPP, MTK, JPK bagai ni. Buzy wokk ! Solar observation tak buat satu pun lagi. *geleng kepala* Faham ke ape yang tyra merapu ni ? Buat-2 faham jelaa. :p Hahaha. Stop nak merungut-2 ni. Tak tenang hidup nanti. hee ~

Sem 2 kat Perlis ni ? Okay la kot. Hampir seluruh Perlis dah tawaf. Belum semua lagi. Kalau tersesat, meraung jugak. Haha. Banyak lagi tempat tak pergi. Hari tu da lepas Gua Kelam. Even Muzil kata kitaorang budak-2 sebab pergi situ tapi kitaorang enjoy pergi situ. Menghayati keindahan alam gitu. :D Release stress ngan tengok gua tu. kau hado Muzil ? Baru semangat nak jadi pakar arkeologi. Tak minat nak jadi surveyor ni. :p muahaha *marah jugak lecturer nanti* okay laa ~ nanti-2 bercerita ceriti lagi. Nak dating ngan katil tu. Penat sangat badan ni.

*nampak tak tu ? haa ~ lepaking kat situ laa :P*

Hee ~ till then, wassalam :)

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Show Comments: OR

No comments:

Post a Comment