Wednesday, January 16, 2013

Tiba - tiba je.

Assalamualaikum :)

Ehh ? tiba-tiba je kann ? haha. Tiba-tiba rajin nak update blog. Hee ~ kalau la blog ni bernyawa, mesti dia dah cakap. "A'tirah, kau ni betul ke tak sebenarnya ni?" *erk! kalau dia bercakap, den larik dulu~* Haha. Nak tahu ? Kenapa la minggu ni jugak tyra nak demam bagai? Simptom demam selsema ni. Terasa, terasa nak balik rumah je. Makkkk ! :'( Tyra rasa memang akan jadi habit bile masuk sem. Kenape ? Sebab sem lepas pun, awal-2 tyra da demam. Bak kate mak, perubahan rutin harian. Betul la kot. Mase cuti takde stress, takde assignment, takde LP, takde bagai laa. Bila da masuk sem, mula la buzy balik. Badan pun jadi penat, kepala jadi panas, mata perit, hidung berair then terjadi la demam selsema. Wahhh ! ni dah boleh jadi doktor dah ni. Lepas masuk SPA. Hee~ Owh ehh. Cerita pasal SPA. Tahun lepas, lepas final exam tyra berkejar balik Negeri Sembilan nak pergi temuduga SPA. Then, bulan 12 haritu result die keluar. Tyra tak dapat SPA *huaaaa ~ isk isk T.T* Ujian tyra pas, mase temuduga je fail. *je a'tirah ? je ?* Maybe tyra antara yang last, orang yang temuduga pun da penat and lapar. Ape lagi, die failkan tyra lahh. Ish ish *muka tak setuju* Takpe takpe. Lepas ni, tyra nak datang paling awal sekali. Biar jadi orang pertama kena temuduga, dia nak interview tyra 1 jam pun takpe. Yeaahhhh !

Hmm. Random giler cerita tyra ni ekk ? Aigoo ~ takpe laa. Lepas ni biar ade topik ye ? Haha. Budak demam memang macam ni. :p okayy la. Nak study studu kejap. Lepas tu nak tidur kejap. Heee ~ Kelas lepas Zuhur nanti. Banyak gap ni. :p


 *Kalau perasan, gambar ni dari Windows 2003. Haha*

Til then, Wassalam. :)
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Show Comments: OR

2 comments:

  1. smalah atie...minggu sibuk ni...sibuk2.. Hana smpai bwh mta htm giler

    ReplyDelete