Monday, July 15, 2013

Happy Birthday Wawa

Assalamualaikum :)

Tiba-tiba Cik Atie Tyra jadi rajin nak meng-update harini. Haha. Minggu ni jelaa. Esok lusa belum tahu lagi. Kot kot Tyra jadi pemalas yaaa amat nak update entri. Kuikui. Okay-okay, stop it.

Harini bersamaan 15 Julai 2013 ialah birthday adik perempuan Tyra yang study dekat InteJ tuu. Alololoo~ Birthday mase puasa ye? Kek takde eh? Birthday akak haritu pun tak dapat kek tau! Baru adil macam ni. :p Happy birthday Wawa yang ke 15 tahun ! Yeaaayyyy! Wawa dah 15 tahun! Hahahaha. May God bless you sis :) Belajar pandai-pandai tu penting tapi nak hidup pun kena pandai. Jangan jadi lurus sangat. Stood up on yourself. Pentingkan diri tu dulu sebelum orang lain. And please jangan dalam pandai tu ade perangai bangang. *erk! perkataan kasar dah keluar dahh* Kalau akak dengan Udyn gurau, tak payah la nak tarik muka bagai, marah-marah semua. Macam lah tak kenal akak dengan abang kau macam mane. Please respect others okayy? Hmm. Good luck for your PMR trial. Do your best! Tak dapat 9A's straight siaplah kau. Akak belasah kau nanti. Hahaha. :D

With my sis Wawa at Jeti Tanjung Dawai

Bila dah duduk jauh ni baru rasa rindu nak gaduh, perang mulut dengan adik-adik. :'( Hahaha. Dah lepas birthday budak pendek ni ade birthday Udyn pulak. Raya pertama lagi tuuu~ Haha. Dulu birthday abah. *mane nak cari kek mase raya pertama?* Yang penting sila jangan mintak hadiah plus kek bagai. Ade kene silat karang dengan den :3 Hahaha. Btw, Happy birthday budak pendek :**

Till then, Wassalam :)



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Show Comments: OR

1 comment: