Wednesday, August 7, 2013

Kegilaan masing-masing!

Assalamualaikum :')

Sebelum pukul 6 pagi tadi tyra da sampai seremban. Heee. Bas gerak malam tadi pukul 10 so sampai after 7 ke 8 jam. Actually tyra boleh sampai around pukul 5 tapi bas tu gatal masuk puchong. Errrgghh! okay-okay. Enough. Yang penting tyra da sampai rumah. Yeaahhhhhhhh. Giler heaven dapat jejak rumah. Hehehe. Gayat kejap. Berapa bulan tak balik gini lah jadinyaaa. Hahaha

Okay, kenapa tajuk entri macam tu? sebab tyra nak cerita pasal budak-budak kelas tyra kat UiTM ni. Kitaorang dah masuk sem 3 dan dah dekat 1 tahun setengah berkawan. Mase sem 1 dengan sem 2 takde la nampak sangat giler masing-masing. Ramai cover lagi. Nak usik-usik ke nak kacau ke still macam ade limit. Kat group tu sunyi je kalau bukan post pasal jawapan BEL atau information penting je. Tapi sekarang. Nauzubillah. Pantang dilayan, makin teruk merapunya, mengarutnya dan menggilanyaa. tyra like jela komen-komen dorang tu tapi senak perut sebab gelak sakan pasal dorang. *ni pun tersengih-sengih sambil type*. Maybe masing-masing dah agak rapat so, habislaaa bila bab merapu. Ni antara bukti mereka ni suke menggila. Haha *maaf ye budak-budak APD3Ac*








Haa. See see. Ni pun still bersambung komen-komen dorang tuu. Tak kira la kat UiTM ke dah balik rumah ke. Ade jelaa yang dingarutkann. Hahaha. Dalam diam-diam tu, boleh gila kalau dilayan. Btw, Im happy with them :D 

till then, wassalam.


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Show Comments: OR

No comments:

Post a Comment