Wednesday, August 7, 2013

Salam Lebaran 2013

Assalamualaikum :)

Esok rayaaaaaaaaaaaaaaa~ hahaha. Tak excited sangat pun. Raya keempat dah balik Perlis. Btw, hari last puasa ni baru tyra terhegeh-hegeh nak beli baju dan balik kampung. Adatlah beli last minute. :p Memandang kalau da balik kampung line broadband akan selembab kura-kura. So, tyra nak buat benda alah ni awal-awal sikit. Heee *selalunya akan lupa lah cerita dia* Memandangkan takkan semua tyra dapat mintak maaf depan-depan, call or sms nanti, tyra just update entri untuk raya ni ehh? :) Ehem ehem.

Sesungguhnya saya Siti Nur A'tirah ingin menyusun sepuluh jari memohon kemaafan sekiranya ade salah silap, terkasar bahasa, tersilap kata, terpukul mana-mana, terkutuk, terjeling dan ter ter ter lagi lagi secara sengaja atau tak sengaja kepada:-

  • ana, man, arel, nemo, effa, ayien, aten, azza, kyung, dan awak, awak, awak. Errrr~
  • classmates kelas aliran agama (KAA) 2007-2009 smk ser hills.
  • classmates kelas science aka Amanah 2010-2011 smk ser hills.
  • classmates AP122 group Ac 2012 until now UiTM Perlis :D
  • kawan-kawan sekolah rendah tyra especially dekat Johor. Errr~ giler ramai kot. Plus budak-budak Polis Depoh, JB.
  • budak-budak Pulapol Air Hitam aka Pulapah. *hai korang. Tak nampak muka memasing lagi*
  • budak-budak Serting. Tak kiralah sekelas ke, badan pengawas, PPIM ke, budak-budak kawad, satu batch ke, senior dan junior sekolah ke, persatuan SPBT dan bahasa Arab ke and kelab petanque. 
  • kawan-kawan yang mengenali diri tyra.
Sesungguhnya saya insan biasa yang naif yang selalu buat salah. Heee. *ayat poyo dah keluar kot :3* 
Hmmm. Ade lagi kot. Maaf kalau tak terada dalam list. Ramai sangat. :( Kalau sempat datanglah rumah. Kihkih. Kot tyra ade, ade laa. Duit raya bawak sendiri. :p Tyra mintak maaf zahir dan batin kat korang. Maafkan segalanya ye? :) Ape-apepun Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir dan Batin.


till then, wassalam. *saya otw ke kampung, Temerloh, Pahang*

p/s: special for 5sc:- tak dapat konvoi kelas science ngan koranggg T.T. memandangkan korang cuti lama, jum mai perlis. hahaha. kita lepak sana.


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Show Comments: OR

4 comments:

  1. waaaaah. blog legend! lame tak blogwalking sini. huhu

    salam lebaran tyra. :D

    ReplyDelete
  2. syahril : hahaha. salam lebaran kawan :)

    ReplyDelete
  3. hana : err~ ana cuti sampai hari ape?

    ReplyDelete