Sunday, September 1, 2013

Need my mum :'(

Assalamualaikum.

Hmm. Demam-demam pun nak update entri. Tyra rasa tyra nak demam dari hari rabu sebab malam rabu tu tyra balik dari sport complex mandi hujan. So, dia melaratlah sampai harini. Dengan hari jumaat tyra tak makan malam, busy berkejar koku dengan sukol. Sabtu pulak tyra buat LP sampai petang. Malam tu makin teruklahh. Lepas tu, around pukul 2 pagi, kipas bilik buat hal. Dua tuga kali tyra betulkan still berbunyi. Tyra call mak, memang menangis habis-habislah. Tyra tak larat sangat nak hadap benda tu. Sekarang tyra makan mesti muntah balik. Ya Allah. Badan rasa penat plus sakit-sakit. Tyra nak balikkkkkk. Nak makkkkk! Seriously, kalau sakit macam ni, mak lah jaga tyra. Ni tyra kena jaga diri sendiri. Sebab tu tyra tak suka sakit kalau kat arau ni. Esok ntah larat ke tak nak pergi kelas. Hmm. I need my mum. :"((

Wassalam

P/s: mood tak okay, kepala lagilahh.
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Show Comments: OR

No comments:

Post a Comment