Monday, September 2, 2013

Sukol UiTM Perlis 2013 dan Ambang Merdeka ke 56

Assalamualaikum.

Otak set nak study. Paksa diri nak study tapi badan tak bagi kerjasama. So, menaip entri je mampu. Tu pun otak tyra blurrrrrr. Nak cerita ape ye? Banyak ceritanya, tapi tyra malas nak refresh malas nak fikir. Hm. Sukol tu ape? Sukol tu sukal kolej sebenarnyaa. Tyra jadi wakil perbarisan kolej Dahlia II. Tema rimba kann? So, kami the Dahiaan II pilih arnab. Errr *rimba ke?* Mase belum perarakan tu, budak-budak kolej lain have fun termasuklah kitaorang cuz nak hilangkan bosan tunggu rektor yang sepatutnya pukul 9 sampai tapi lewat setengah jam. Sabarrrrr sangatttttt ~! Lepas tu, ucapan bagai baru persembahan setiap kolej. Dahlia II menari lagu electric shock, HSM 2, runaway dengan best song ever. Adelah terlupa step sikit gara-gara penat sangat. *saya tak makan malam tau* Agak terkilanlah tak menang untuk persembahan. Hmmmm. Ape-apepun tahniahlah Dahlia I, menang keseluruhanan. *tepuk tangannn*

The Dahliaan II


Ade persembahan budak PALAPES *daebak gilerrrr*, Commander, peserta basikal 56 dan perlawanan bola sepak antara johan bola sepak sukol dengan pasukan pilihan rektor. 0-0 je dan rasanya sekejap sangatlahh sebab nak kejap pukul 12 tuu. Heee~ Dapatlah jugak merasa tengok bunga api kat sini. kalau tak melangut jelaa kann? Tahun lepas, tyra balik NS. Sempat sambut merdeka kat KL even dalam bas je pun. HAHAHAHA. Tapi lepas tu, kene tegur dengan si Effa. Muka tyra semacam sangat then mata merah. Haaaa~ Akibat penat dan tak makan. Koku dari pukul 3 sampai 7, tu pun 6.40 tyra mintak balik awal. Sampai kolej, siap-siap nak pergi sport complex dan tak makan malam sampai la perlawanan bola sepak merdeka tu. Tu pun dapat roti je, perut dah masuk angin. Hmm.Kurang best nak sambut merdeka kalau badan dah rasa tak best. Okayy. Sambut balik. Tepat pukul 12, students uitm laungkan merdeka 7 kali then nyanyi lagu kemerdekaan. Fun ^_^ Punyalah semangat tang menyanyi. Lepas tu, lepas gian bergambar dengan rektor plus budak-budak ni barulah reti balik. Hehehe.

We with acap. haha

till then, wassalam.

p/s: A'tirah condition getting worse. Sorry, kalau ayat entri ni macam tak ikhlas. :/



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Show Comments: OR

No comments:

Post a Comment