Saturday, February 23, 2013

Here its come

Assalamualaikum :)

Hee. Dah berapa lama tak update blog ni. Bukan malas tapi busy memanjang. Malas nak fikir nak update ape. *Haa ~ keluar jugak MALAS dia tu* Ish. Tak boleh nak malas2 dah. 27 Mac da start final exam. Fuhh. Sumpah takut. Report dengan LP banyak tak siap lagi tuu. InsyaAllah, boleh siap semua nanti. *Amiinn amiinn ~* Rasanyaa sem 2 ni macam kejap je. Padahal LP banyak giler. Tu belum  ngan blurnya lagi. Parah sungguh -.- Lagi mencabar bile tak faham ape2. Tu rasa macam otak kosong je *kosong~ kosong~ kosongg~* Hm. Lepas cuti rasa cina, ingat tak serabut sangat. tapi lain plak jadinyaa. Makin serabut, masalah yang tak disangka-2 muncul. Pergh. Seronok life tyra macam ni. Fear Factor bhai ! Hm. Malas nak fikir, tak patut buat tyra macam tu. Tahu takkk ? Err ~ kayy, nak sambung fasal final exam ni. Hee ~ kali ni tyra balik awal sikit dari budak-2 banking. :P haha. tyra habis final 12 April, dorang 14 April hari last final weeks. Kannn ? Sem lepas, punya la seronok korang balik awal daripada tyra. Now is my turn. Bhahaha. Dah terfikir dah ni nak buat ape masa cuti sem nanti. Err ~ teruk betul! Final pun belum lagi. Hafazan pun tak buat lagi. *Erk! Maaf ustazah :D* Sekarang fikir final je ehh ? termasuk assignment, report dan LP. Hhaha. Wish me good luck :D

First week

Second week
Last week


P/s : Yang tanda anak panah tu, subjek yang bakal tyra jawab nanti. Perghhh. Cuak giler.

Okayy, da penat menaip, perah otak fikir ayat. till then, Wassalam


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment