Friday, March 22, 2013

Minggu sebelum Final

Assalamualaikumm.

Ni entri ke berapa tah pun tak ingat. Da lame tak jenguk blog ni haa. busy sesangat-2 ngan LP, report, assignment dan test. Bersusun benda alah tu. Ni pun ade 2 report tak submit lagi. Haa ~ baru teringat ade 2 quiz kena submit next week. Ya Allah. dengan mengantuknyaa sebab tak cukup tidur. Curi-2 la mase nak menaip entri ni. Kalau tak online sambil study. Ehh? bukan study sambil online ke? Haha. Whatever ! Just ingore it. Tu cara tyra nak hilangkan mengantuk bile study. Sesiapa yang tak biasa baik jangan ikut. Mahu busy online jela nanti. Haha. 21 Mac haritu result SPM batch 1995. *Wahh ! asal aku yang excited ni ?* Tahniah junior ! Kalau result tu tak macam kita harapkan, maybe ade hikmahnyaa. Allah SWT tahu ape yang baik untuk kita. Ade la tu rezeki kita kat mana2 nanti. So, chill okayy ? :D Hmm. Rindu pengalaman dulu. Sekarang kat UiTM ni tak sama macam sekolah. Rasa macam semua tak kena. Rindu dengan kawan-2 sekolah. Even banyak sangat kenangan pahitnyaa. Actually, yang tak best bila kat Uni ni, dapat roommates yang macam ntah laa. Terlampau perfect sangat sampai malas menjadi-2. Tyra yang sedia pemalas pun tak macam dia. Tahu pandai, tapi tak perlu rendah-2kan tyra yang kurengg ni. Sakit hati memang laa. Mampu diam je. Malas nak bukak mulut, baik tyra buat hal sendiri. Lagi bagus la weyhh. Okayy, stop pasal tu. Kita cerita lain kali ye. Banyak benda nak cerita niyh. Hee~

The latest of me. Taken at Terengganu early this month

Till then, Wassalam :)
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment