Wednesday, August 7, 2013

Salam Lebaran 2013

Assalamualaikum :)

Esok rayaaaaaaaaaaaaaaa~ hahaha. Tak excited sangat pun. Raya keempat dah balik Perlis. Btw, hari last puasa ni baru tyra terhegeh-hegeh nak beli baju dan balik kampung. Adatlah beli last minute. :p Memandang kalau da balik kampung line broadband akan selembab kura-kura. So, tyra nak buat benda alah ni awal-awal sikit. Heee *selalunya akan lupa lah cerita dia* Memandangkan takkan semua tyra dapat mintak maaf depan-depan, call or sms nanti, tyra just update entri untuk raya ni ehh? :) Ehem ehem.

Sesungguhnya saya Siti Nur A'tirah ingin menyusun sepuluh jari memohon kemaafan sekiranya ade salah silap, terkasar bahasa, tersilap kata, terpukul mana-mana, terkutuk, terjeling dan ter ter ter lagi lagi secara sengaja atau tak sengaja kepada:-

  • ana, man, arel, nemo, effa, ayien, aten, azza, kyung, dan awak, awak, awak. Errrr~
  • classmates kelas aliran agama (KAA) 2007-2009 smk ser hills.
  • classmates kelas science aka Amanah 2010-2011 smk ser hills.
  • classmates AP122 group Ac 2012 until now UiTM Perlis :D
  • kawan-kawan sekolah rendah tyra especially dekat Johor. Errr~ giler ramai kot. Plus budak-budak Polis Depoh, JB.
  • budak-budak Pulapol Air Hitam aka Pulapah. *hai korang. Tak nampak muka memasing lagi*
  • budak-budak Serting. Tak kiralah sekelas ke, badan pengawas, PPIM ke, budak-budak kawad, satu batch ke, senior dan junior sekolah ke, persatuan SPBT dan bahasa Arab ke and kelab petanque. 
  • kawan-kawan yang mengenali diri tyra.
Sesungguhnya saya insan biasa yang naif yang selalu buat salah. Heee. *ayat poyo dah keluar kot :3* 
Hmmm. Ade lagi kot. Maaf kalau tak terada dalam list. Ramai sangat. :( Kalau sempat datanglah rumah. Kihkih. Kot tyra ade, ade laa. Duit raya bawak sendiri. :p Tyra mintak maaf zahir dan batin kat korang. Maafkan segalanya ye? :) Ape-apepun Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir dan Batin.


till then, wassalam. *saya otw ke kampung, Temerloh, Pahang*

p/s: special for 5sc:- tak dapat konvoi kelas science ngan koranggg T.T. memandangkan korang cuti lama, jum mai perlis. hahaha. kita lepak sana.


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Kegilaan masing-masing!

Assalamualaikum :')

Sebelum pukul 6 pagi tadi tyra da sampai seremban. Heee. Bas gerak malam tadi pukul 10 so sampai after 7 ke 8 jam. Actually tyra boleh sampai around pukul 5 tapi bas tu gatal masuk puchong. Errrgghh! okay-okay. Enough. Yang penting tyra da sampai rumah. Yeaahhhhhhhh. Giler heaven dapat jejak rumah. Hehehe. Gayat kejap. Berapa bulan tak balik gini lah jadinyaaa. Hahaha

Okay, kenapa tajuk entri macam tu? sebab tyra nak cerita pasal budak-budak kelas tyra kat UiTM ni. Kitaorang dah masuk sem 3 dan dah dekat 1 tahun setengah berkawan. Mase sem 1 dengan sem 2 takde la nampak sangat giler masing-masing. Ramai cover lagi. Nak usik-usik ke nak kacau ke still macam ade limit. Kat group tu sunyi je kalau bukan post pasal jawapan BEL atau information penting je. Tapi sekarang. Nauzubillah. Pantang dilayan, makin teruk merapunya, mengarutnya dan menggilanyaa. tyra like jela komen-komen dorang tu tapi senak perut sebab gelak sakan pasal dorang. *ni pun tersengih-sengih sambil type*. Maybe masing-masing dah agak rapat so, habislaaa bila bab merapu. Ni antara bukti mereka ni suke menggila. Haha *maaf ye budak-budak APD3Ac*








Haa. See see. Ni pun still bersambung komen-komen dorang tuu. Tak kira la kat UiTM ke dah balik rumah ke. Ade jelaa yang dingarutkann. Hahaha. Dalam diam-diam tu, boleh gila kalau dilayan. Btw, Im happy with them :D 

till then, wassalam.


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment