Monday, July 14, 2014

Salam Ramadhan

Assalamualaikum guys.

Heee. Dah bulan berapa tak ber-update ni. Biasalah bila dah balik U, malas menjadi-jadi. Busy tak payah cakaplah. Kalau jadi budak Sains Geomatik memang busylah cerita dia even dalam bulan puasa ni. So, macam mana bulan puasa ni? As a student, penat dia tetap ada. Assignment, report, quiz, test and so whatever bersusun je kan? HAHA. Tyra dah 3 tahun berpuasa dekat perantauan as a UiTM Perlis student. Sedih? Siapa tak sedih tak dapat berbuka dan bersahur dengan family tapi tu dah kewajipan kita. Heee. Terasa baik pulak kita kali ni. :D Sekarang tyra dok update pun kat rumah. Jumaat petang cabut balik ke temerloh. Kekeke. Rindu nak makan dengan family punya pasal. 10 jam dalam bas pun sanggup tau! Hehehe.

Diari Ramadhan kali ni sama je macam 2 tahun lepas cumanya sekarang kalau kat kolej tyra berbuka sorang2 je. Hehehe. Kenapa? Sebab roommates lari berbuka dekat bilik depan. Tyra pulak malas nak pergi buka kat bilik orang lain jadi kesudahnya berbuka sorang2. Alaaa. Takpekann? Asal kita berbuka bersahur kalau tak free admitted kat hospital. Beza dia? Tyra berbuka dengan laptop. Hahaha. Apa2 pun ni Ramadhan terakhir as student diploma, InsyaAllah. Lepas ni degree pulak kan? Kot2 dapat Araustralia lagi, memang jodoh kata kau. Heeee~ Berbuka pun setakat nasi dengan lauk ikan. Itu dah cukup kenyang dah. Tak payah nak bazir2 beli makanan banyak2. Cukup untuk kita jee. Okayy. Sampai sini jelaa. Takde story nak kongsi sangat pun. Sorryyy

Till then, Wassalam
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Show Comments: OR

No comments:

Post a Comment