Tuesday, December 9, 2014

Tahniah Cikgu !

Assalamualaikum readers.

Hai hui hoi~ Hahaha. Feeling lelebih harini. Heee *Feeling bosan plus sakit hati. Haaa.* Nak tahu kenapa? Student phD international tulahhh. Tyra ada post entri pasal dia  sebelum ni. Rasa nak baling batu je kat dia tapi padang golf manalah ada batu *Eeeiiii! Bengang kot* Hahaha. Akibat buat field work dengan dialah ni. Hmm.

Okayy, kita nak cerita pasal cikgu sekolah tyra masa sekolah menengah dolu-dolu.*Eh, macam lama sangat tinggalkan sekolah tu ;p* Sebenarnya khabar berita ni dah tahu masa cuti Sabtu lepas 6 Dec tu tapi baru nak post :D Takpelah, asalkan post jugak kann? Hehehe. Tyra nak ucapkan tahniah dekat cikgu Elmy Azizan yang baru naik pangkat untuk jadi pengetua. Haaa. Tahniah cikguuuu~ *Please bayangkan ada belon-belon, conefi?? Errrr, alah kertas celebration tulah* Tyra tahu pun dari group alumni sekolah menengah tyra. Hehehe. Padahal, post tu malam sebelumnyaa. Biasalah tuu. Kategori orang malas nak scroll facebook. Hoho. Rajin tengok notification lepas tu tutup. Haaa. Kejap. Kenapa tak percaya ke? Betul ke cikgu nak pindah? Errrr~ Nah bukti!





Cikgu Elmy antara cikgu terlama dekat sekolah serting hilir tuu. So, ramailah anak-anak murid yang kenal dan ingat cikgu. Lagi-lagi cikgu Elmy sporting orangnya tapi garang bila pasal langgar peraturan sekolah. Heee. Tak pernah kena rotan lagi dengan cikgu Elmy. Hohoho. *Nampak tak aku student yang baik sebenarnya?* Masa tyra sekolah masuk sekolah serting cikgu Elmy bukan GPK tapi masa tyra tingkatan berapa ntah *Serious tak ingat, lupa semua bagai* cikgu memangku jadi GPK dan terus jadi GPK. Haaaa. GPK koku tau tau tauuuu? Cikgu yang galakan aktiviti kawad semua ni. Errr~ Sport lain pun okay? Tyra budak kawad, so, memang kawad jelah yang banyak tahu. Hoho. Cikgu jugak mengajar subjek sejarah masa tyra tingkatan 5 Science. Best! Serious best! Takde masa nak menguap ala ala mulut gajah ke mulut buaya ke mulut ikan jaws ke. Takde okayy? Semua fokus je dalam kelas. Hehehe. Bagus tak? Rugi tak belajar dengan cikgu Elmy. 

Actually, kalau pasal cikgu Elmy memang berkaranganlah aku nak taip. Hohoho. Kalah bahasa Melayu. Apa-apapun tahniah cikgu :)

Till Then, Wassalam


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Show Comments: OR

No comments:

Post a Comment