Saturday, February 15, 2014

Mental break down

Assalamualaikum.

Heeee~ berkurun baru nak up date. Malas satu hal, takde idea pun satu hal. Bile balik UiTM, busy kot. Kalau ade masa lapang, mulalah berselubung dalam selimut. Tu pun kalau takde assignment dengan report yang menimbun. Hahaha. Kalau balik rumah, mintak maaf la Fb ke blog ke, lupa terus. Kalau on laptop, layan drama, lepas tu duduk tengok tv dengan adik-adik. Bukan selalu dapat buat tuu~ Time balik je dapat buat tau tau *I miss my family*

Kenapa mental break down? Errr~ test, assignment, report, digitize map. Isk isk. Test dah hancur dahh. Study beria tapi masuk dewan blank terus. ya Allah. Lepas tu,n i nak hantar ni nak present. Risau, stress memang dah sedia ada haa~ Actually paling sakit test tu laaa. Sedih kot. Orang lain boleh skor, sampai kat tyra, layak masuk dalam recyle bin lah kertas test tu. Sumpah down giler. *I need my mom badly* Belum dengan ankle injured lagi. Hilang nikmat berjalan, terseksa duduk dalam UiTM Perlis ni wooo! Nak buat kerja atau nak study pun tiba-tiba sakit. Hilang mood nak buat kerja kot. Alih-alih, tahan je dan hadaplah laptop tu buat AutoCAD, digitize, buat report sampai kepala migrain, mata pun nampak tak nampak.


Haa~ Nampak tak icon dalam rectangle tu? Tu la software yang kena guna sepanjang semester 4 ni. Hari tu mdm Aminah suruh install software Erdas pulak. Err~ mana nak cari ni? AutoCAD pun tyra kena install kat kedai sebab install sendiri tak dapat. Dengar cerita, Erdas ni pun kena install kat kedai. Dengar budak-budak kelas yang cakap. Hmm. Kena tebalkan muka, tanya senior lagi lah ni.

Ape-ape pun, tyra kena struggle siapkan semua ni, struggle gile-gile untuk test. *terasa BODOH je sebab study bagai nak rak tapi markah test hancur* Okay, sampai sini jelah, entri mental break down ni. tyra betul-betul dah break down ni.

Till then, Wassalam. Anyeonghasayo :)
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment