Saturday, March 12, 2016

Ekspo Selangkah Ke UiTM 2016

Assaalamualaikum semuaaaa!

Well, owner blog ni memang chipsmore so memang kadang-kadang muncul kadang-kadang hilang. Tapi tyra memang akan buat comeback. Hahahaha. Kau ingat kau siapa?

Okay, straight to the point. Tyra nak ajak adik-adik yang terutamanya yang baru habis SPM, STPM dan diploma tu untuk datang ke "Ekspo Selangkah Ke UiTM 2016". Haaaa, manalah tahu ada rezeki dapatlah sambung belajar. Korang boleh tengok dan bertanya dekat semua fakulti yang ada di UiTM dan mana-mana course yang korang berminat. Boleh prepare mental dan fizikal sebelum masuk sambung belajar. Hehehehe. 





Jummmmm kita ramaikan ekspo ni. Ajak kawan-kawan, sedara mara, jiran dan seangkatannya join event ni. Tak rugi kalau datang. Atleast korang tahu serba sedikit standard pembelajaran UiTM. Event berlangsung selama 2 hari iaitu 12 - 13 Mac 2016. So, kalau hari sabtu tak sempat, korang boleh pergi hari ahad. 

P/S: Kalau rasa-rasa awak tu anti-UiTM, apa kata datang sini. Kita tengok baik buruk fakulti dan course yang UiTM tawarkan berdasarkan standard universiti awam. Chilll.

Till then, Wasalam.





Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment