Wednesday, July 27, 2011

lawatan ke UniKL (MIAT & MFI)

as salam. .:DD

haha ! rabu bersamaan 27 julai 2011..aku, 5sc, 5pa, 4sc, 4pa dan some dari 5ss, 5tek1, 5tek2 pergi UniKL MIAt dan UniKL MFI..best ??sangat best..perut aku sememangnya penuh dalam bas sebab budak-budak kelas aku asyik menyumbat makanan..HAHA ! terima kasih daun keladi ye :p *ana, karipap kau aku tak dapat makan pun ;((  yang sedihnya plan aku nak duduk dengan geng aku tak kesampainan..kumpulan 1 = 5pa, 4sc dan 4pa..aku dalam kumpulan 2 = 5sc, 5ss, 5tek1, 5tek2..kat sana banyak jugak maklumat yang aku dapat..dapat gak merasa naik dalam kapal terbang, jalan-jalan kat dewan kuliah dan my favourite is cafe ! makan ! tapi banyak ajinamoto la..perh ! habis gatal-gatal muka aku..ERRGH ! tak suka, tak suka, tak suka ! kat MIAT kami kena pecah dan jalan ikut kumpulan..huhh ! sadis ! plan tak jalan lagi..tapi mase kat MFI baru la plan aku berjalan dengan baik..i lut it :pp hoho ! ni antara gambar yang aku sempat snapp ! enjoy ! !




student MIAT  










 tunggu giliran nak masuk kapal terbang
snnaappp !


on kerusi kapal terbang
*who the cutest or hottest one ?
haha ! cutest = nemo, hottest = me

 no comment :p huhu ~


 girl student 5sc in kapal terbang


 hahh ! kantoi ! tidur zzzZZZZ

 kasut baru cikgu raalzizi

 my bestfriends :D




 5sc student with our class teacherc cikgu zarina

 ooh ! tiang ! :pp

 aku rase ni gambar aku yang paling nice kat UniKL

haha ! aworkkk !

ooh, baru aku tahu yang UniKL ni banyak kampus yang berlainan..dan UKM dekat sangat atau bersebelahan dengan UniKL MFI..lepas lawatan kami menyinggah giant senawang untuk tukar baju, shopping, solat dan makan..kat sana aku lepak lagi dengan ain..azza dengan aten sekejap je..lepas tu menghilang tah ke mana..aku da selalu sangat pergi gaint tu..boring rasenye..erm..:( btw, seronok sangat lawatan ke U macam ni..tapi ni aktiviti terakhir kami..;( mase untul fokus SPM ! fighting :D

wassalam :)

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Show Comments: OR

5 comments:

  1. hahaha...sompet bona amik gmba kasut....nasib baik tuan kasut pn sama hensem ngn kasut tu...
    patut la duk usha semacam je tgk kasut den...nk snap pic rupe2nye..
    =?
    whatever...al de best trial n ur spm 2011...

    ReplyDelete
  2. kasut ckgu putih n suci sbb tu cntk

    ReplyDelete
  3. haha ! sungguh suci, sungguuhhhh murni...

    ReplyDelete