Friday, December 2, 2011

Program yang ditawarkan di UITM

salam guys :)

haa ~ sebab SPM bagi aku da habis . so , nak kongsi la maklumat yang aku dapat kat internet tu . macam banyak sangat mase terbuangkan . HAHA ! teruk aku ni . oke - oke la . habisnya paper terakhir SPM mase 14 dis ni . tamatlah sesi persekolahan bagi pelajar form 5 2011 . jadi , bagi yang confius nak sambung ape lepas ni , cuba la searchinng - searching (bahasa aku ! rosak betulll lahhh ~) kat laman web UITM tu . lagi pun UITM kan khas untuk pelajar melayu . ape salahnya cuba kat situ kan . ahaa ~ klik web ni laman web UITM . nanti klik lah ape - ape yang korang nak tahu . tak faham english , tukar dalam bahasa melayu . takde masalah kan ? kalau tak jumpa program yang UITM tawarkan klik terus link ni programmes by level at UITM . haa ~ tak susahkan . good luck okeyy !



till then . wassalam :)
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Show Comments: OR

No comments:

Post a Comment