Tuesday, April 10, 2012

Segmen Cik Tyra Lee (Blogwalking+Up Follower)

salam guyss :)

hehe . men'join'kan diri lagi . thanks kat kak Tyra ( eh ! nama dia sama ngan kita laa :D ) sebab tag tyra dalam segmen ni . :)



1. Buat entry bertajuk "Segmen Cik Tyra Lee (Blogwalking+Up Follower)"
2. Letak banner kat atas tu dalam entry then link kan kat sini.
3. Wajib follow blog cik tyra ni.
4. Sunat tag tiga (3) orang kawan atau wajib tag satu (1) orang kawan. (ikutlah nak pilih yang mana.hee) dan pastikan mereka tahu ye.
5. klik >sini<
6. expired date: 20 April 2012. jam 11.59 p.m.
7. dah siap semua, hantarkan link entry tu kat comment ye. kat cbox tak dilayan. :)
8. dah siap tepuk tangan!! yey!


tyra nak tag orang yang selalu tag tyra . hehe :p
Hana

till then , wassalam .
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Show Comments: OR

8 comments:

  1. terima kasih join.^^ buat terharu je.. hehe.
    nak tengok list blogger yg join, boleh klik link semula ye. ada kat bawah sekali..
    Happy BW! terima kasih skali lg.. :)

    ReplyDelete
  2. p/s : cik tyra pun suke teukso... hehe..

    ReplyDelete
  3. hai dr segmen sme...jgn lpe polo me too k :) happy blogwalking!! ;)

    http://pelangibahagia.blogspot.com/2012/04/segmen-cik-tyra-lee-blogwalking-up.html

    ReplyDelete
  4. @tyra uyura : sama-2 kak :)
    @cendawan merah : tak dapat masuk blog awak la :/

    ReplyDelete
  5. dari segmen yg sama..
    done follow..HAPPY BW :D

    http://dilakhir94.blogspot.com/2012/04/segmen-cik-tyra-lee-blogwalkingup.html

    ReplyDelete
  6. Blogwalking dari segmen blogwalking + up follower cik tyra lee..

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-cik-tyra-lee-blogwalkingup.html

    ReplyDelete
  7. http://zuepunyabelog.blogspot.com/2012/04/segmen-cik-tyra-lee-blogwalkingup.html

    dr pasar membeli belah. singgah belog sini mencari celah. ceh...mengarut pulak. hihi/
    dtg jenguk belog sy k.

    ReplyDelete
  8. Done follow you . [:
    From same segmen , happy to BW here . XD

    http://akubolehberjaya.blogspot.com/2012/04/segmen-cik-tyra-lee-blogwalkingup.html

    ReplyDelete