Wednesday, April 25, 2012

tawaran pertama :)

salam guys :)

okayy . fuhhh ~ tarik dan hembus nafas . hehe . hari ni 25 April kann ? so , ni la tarikh budak-2 lepasan SPM 2011 sibuk nak check matrikulasi dan tingkatan 6 bawah . erm , tyra takde la excited sangat . hiwhiw . check pun dalam pukul 10 padahal orang lain tengah malam da check . keputusannyaa :

Matrikulasi 


haa ~ tyra dapat tuu :D tak sangka betul ! padahal tyra 4A je . then , addmath cukup makan kredit . haha . tahniah kat matrik sebab jadi tawaran pertama tyra . *poyos sungguh ayat aku ! sebenarnya tyra tak minta pun NS tapi dapat plak . da rezeki kat situ , Alhamdullilah . :) btw , kelas tyra cuma 16 orang dapat matrik :/ lagi 4 orang tak lepas . aishh . macam mana la tak dapat tuu ? >,<

Tingkatan 6



sahh la ! tingkatan 6 dengki kat tyra . haha . takde laa :) dia taknak kita tamak la tuu . da dapat matrik nak tingkatan 6 plakk . btw, thanks kat Emirul sebab inform tyra sebab kenapa tyra tak dapat tingkatan 6 tuu . kamsahamnida kawann :) 

ape-2 pun tyra tak tahu nak pergi ke takk . tyra nak tunggu maktab ngan UPU dulu . then , baru buat keputusan nak pergi mana-2 . harap-2 dapat maktab tuu . Aminn ~ 

till then , wassalam :)

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Show Comments: OR

4 comments: