Wednesday, May 9, 2012

keputusan UPU

salam guys :)

hehe . sebenarnya keputusan keluar 7 Mei tapi tyra hari ni baru nak menaip entri . hehe . tersangat la malas :p keputusannya ? TADAA ~


hehe . tersangkut course ni plakk . padahal ni pilihan ke 5 ke 6 tyra . course ni nama lain dia ukur tanah . hehe . saya dapat lebih kurang ngan nemo laa . cuma nemo kat PUO . hehe . 8 Mei 12PM baru dia umumkan penempatan UITM tuu . malam 7 Mei , tyra baca course tyra cuma ada kat UITM Perlis ngan UITM Shah Alam . dalam hati kata sure dia campak aku kat Perlis . resultnya ?


haha . kan betul tekaan tyra ~ UITM Perlis kat Arau . haha . memang jauh ! abah masa dengar tyra dapat diploma dia kata pergi . bila tyra mungkin dapat kat Perlis , dia terus cakap "takpayah pergi diploma , pergi matrik je" aduhh . tyra tak tough nak jumpa sains tulen kat matrik tuu . lagipun tyra dapat matrik NS je . tyra decided tyra amik diploma 3tahun dan tak pergi matrik setahun . FULLSTOP !


bila da setuju , baru tahu nak daftar bila . erm , tyra daftar sama tarikh ngan hana . budak-2 matrik 28 Mei . awal sikit daripada tyra ngan kawan-2 yang pilih diploma ni .

p/s : hati terasa sayu nak tinggalkan rumah :'(

till then , wassalam .
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Show Comments: OR

6 comments:

  1. sama la.. takut2.. jugak duk jauh ni.. takut rindu rumah.. hehehehe
    btw.. tahniah ..

    ReplyDelete
  2. hana pulak de perasaan pergi uitm puncak alm... mmg ke situ hana pergi.... jgn sayu...gmbira2 ya

    ReplyDelete
  3. hana tag tirah

    http://marsgreen.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. @cik dessert : tu la pasal . takut homesick je . kita ni mana la pernah duduk jauh-2 dari rumah :/

    ReplyDelete
  6. @sakura aihana : haha . sama-2 merasa kann ? erm , cuba untuk tak sayu :) thanks kawan !

    ReplyDelete