Saturday, May 19, 2012

My eighteen birthday

assalam guys :)

semalam 18 Mei merupakan birthday tyra :) hehe . Happy Birthday to me ! haha . senget !  tahun ni mungkin tak sama macam zaman sekolah dulu . :( btw , birthday tyra masa sekolah menengah yang paling tyra suka masa tingkatan 3 dan yang paling tyra tak berapa suka masa tingkatan 5 . sebab ? biar tyra je yang tahu :) tak baik buka aib . wish birthday kalau kat FB memang ramai . btw , thank yang wish :) tyra hargai korang yang rajin menaip HB dan sepanjang-2 ucapan . hehe . ooh , ye ! tyra bet ngan si Pika . hehe . bet si abang parking wish takk ? btw , memang budak tu tak wish punn . haha . tyra tak mengharap pun la budakk ! erm , hadiah ? tyra tak minta apa-2 punn , ucapan da memandai bagi tyra . btw , tyra dapat hadiah yang paling best ! nak tahu ape dia ?

TADAAA !

1. kad dari Hana . thank atas kad dan entri :) saya suka lagu dan video tuu :) teringat plak cerita Dream High tuu . haha

weee ~ saya suka saya suka

2. ucapan daripada Nemo . thanks atas entri ucapan dan gambar yang sweet ni :) saya suka cuci mata tengok video nemo :p haha *gatai betul kann ?

╲╭━━━━╮╲╲╲╭━━━━━━━━━╮

╲┃╭╮╭╮┃╲╲╲┃ SMILE !!!.......... :)┃ 
┗┫┏━━┓┣┛╲╲╰┳╮ It's a SUNNAH! ┃ 
╲┃╰━━╯┃━━━━╯╰━━━━━━━╯
╲╰┳━━┳╯╲╲╲╲╲╲╲╲

╲╲┛╲╲┗╲╲╲╲╲╲╲╲╲ 


I love it :)


3. petang tu , tengah best tidur . mak kejut tyra . "kakak ! syahril datang tuu ~" . ngan muka comel *giler perasan  sambil peluk patung angry bird merah adik irfan , tyra pun bukak pintuu . haa ~ tu dia si airel kunkun datang ~ haha . bawak something yummy tau tau . hehe . dia bawak tupperware penuh ngan speggeti punya adik-beradik . *tyra lupa nama dia ape . hehe  . then , dia boleh cakap birthday aku , kau plak masak ! haha . boleh je kawan ! kalau aku ada kat NS ni . haha . btw , saya kenyang makan tuu . thanks kat cik Ina sebab masakkan dan thanks kat kau sebab hantarkan kat rumahh . hehe . *lupa nak amik gambar , da  selamat dalam perut saya :P

moga tyra lebih matang dalam menghadapi kehidupan ni . thanks semua . :) terima kasih ya Allah atas segala nikmatMU :)

till then , wassalam .

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Show Comments: OR

6 comments:

  1. :)
    Awak cuci mata ye.. ehmmm2..
    untung la boleh cuci mata.. hope dapt jumpa lagi..
    :)

    ReplyDelete
  2. sama2 tyra.... jgn lupa ana nnt ya....huuuuu

    ReplyDelete
  3. cik dessert : haha . haruslah untung :p see you again :)

    ReplyDelete
  4. sakura aihana : hehe . InsyaAllah tak lupa . ana pun :)

    ReplyDelete
  5. tu namo eh spagheti spiral. bhahahahah.
    btw, ganbatte atie chan! tabah n ceria slaloo dlm hidop okeh?
    \(^^,)/

    ReplyDelete
  6. airel chan : haha . baru ingat ! haha . thank you :P aminn ~ InsyaAllah :)

    ReplyDelete