Tuesday, May 29, 2012

Segmen : Hello My Coffe Friends

assalam guys :)

mood nak join segmen sorang kawan tyra ni :)


tarikh lahir tyra : 
*18 Mei 

kenangan terindah : 
*waktu tingkatan 3 , masa tu tyra tengah menangis sebab ada masalah ngan sorang kawan lelaki sekelas tyra . air mata tu masa macam air terjun kota tinggi laa *hiwhiw . macam budak-2 kecik je :p then , loceng berbunyi untuk waktu rehat . mula-2 tyra da nak keluar then masuk balik ikut pintu belakang . tak lama lepas tu budak-2 kelas tyra nyanyi ramai-2 lagu Happy Birthday . wahhh ! air mata yang da nak berhenti ni , mengalir balik . terharu sangat :') terima kasih sahabat KAA's tyra <3


tarikh tamat : 30 Mei 2012

till then , wassalam :)

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Show Comments: OR

No comments:

Post a Comment