Sunday, February 13, 2011

mana PENTING ??? PENGAWAS or SPM ???

Salam :)

start tahun ni kononnye nak focus study..lastlast awal tahun lagi da sibuk mengalahkan PM asyik mesyuarat pengawas...rajin betol ketua umum 1 aku ni...mak aku da mule bising da tu..blom campur ngan ayah aku lagi tu..perh!!!kalau korang dengar sure sakit telinga la aku cakap..makan dalam tuu..lpas tu asyik ugut-mengugut je kalau wat salah..adoi!!!!paling tak tahan sekalikan perjumpaan lpas perhimpunan..teacher BI aku da complaint da tu sebab bdakbdak pengawas asyik masuk kelas lambat je.."bak kate teacher ganggu pengajaran dia n waste my time!!!"..haahh!!dengar tu..mak aku siap sindir lagi..mesyuarat mengalahkan Datok Najib kte tu..hahaha...mahu tak sakit telinga..bile tanya mane lagi penting tahun ni SPM ke PENGAWAS ???sure jawapan aku spm..tapi bile mak da tanye 'habis tu asal asyik wat keje pengawas ???"..pe aku nak jawab ?tak terjawab de..wat itu wat ini..weyh, tolong la...homework aku pon tak terbuat taw..tusyen lagi..bulan ni kawat kaki da nak start..aku sure bagi 100% untuk kawat..walaupun cikgu cakap markah pengawas banyak, aku tak bape nak heran sangat..sebab aku lagi minat nak belajar, kawat, tusyen..

saia pengawas 2010

 mereka yang jadi pengawas 2010

kakakkakak pengawas form5 2010
semangat pengawas aku da hilang mule dari tahun lpas..pasal kes tu...2 bulan aku hantar surat letak jawatan..tapi teacher shieda tahan surat tu..teacher kate die yang akan settle hal tu ngan cikgu nasbi, bile cikgu nasbi cakap nak jumpe aku..teacher suruh aku pakai baju pengawas dalam 2 bulan tu...tapi aku wat degil..aku pakai baju putih selama 2 bulan tu..haha..memang keras kepala btol aku ni kan??aku tak peduli mase tu..bia cikgucikgu taw aku serius nak letak jawatan..erm..jangan sampai aku wat cam tu gak..aku tak taw camne nak cari balik semangat pengawas tu balik..so, dalam diri aku tahun ni penuh semangat spm..jadi sebagai pelajar dan calon spm 2011, aku rase spm sangatsangat penting..walaupun aku aktif dalam badan beruniform dan persatuan...

salam..:)

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Show Comments: OR

No comments:

Post a Comment