Tuesday, January 31, 2012

Ujian komputer KPP :)

salam guys :)

huhu . entri ni bukanlah nak perasan lebih tapi terasa la bangga kat diri sendiri ni kann ? sebenarnya hari ni (31/1/12) , tyra ade ujian komputer kat myeg . punya la semangat bace buku 500 soalan tu . takut tak lulus tau tak ? sebenarnya tyra nak ujian dari minggu lepas tapi institut memandu tu tak angkat-2 call . AISH . so , call semalam , make sure kan hari ni tyra nak ujian . disebabkan tyra tak pernah belajar komputer lagi , tyra kena datang pukul 10am untuk belajar kat institut memandu tu . hoho . pukul 9.30am saya da sampai tau ! makan-2 roti telur dulu ! (abah makan roti canai lahh !) . first kali buat ujian kpp kat situ dapat 100%  tau ! then , kali kedua 90% jehh . bangga la gak :p . mase masuk kat myeg nampak budak pakai baju kelas 5SC . alorhh ! saya kenallahh . pergi kat kaunter , budak tu tegur . haha . tyra ujian kali pertama , emirul ulangan :p . OOPPSS ! tercakap plak . HARHAR . mase tunggu nak ujian , lepak ngan sorang akak ni . she was very nice person lorhh . tyra siap dalam 15 minit , then , ulang semak sampai setengah jam . teruk kan ? bila cek jawapan markah penuh 50 . EHH ! macam tak betul je . tengok tyra lulus . keluarla ngan muka blur . akak tu tanya dapat berapa . tyra cakap tak tahu (blur sebenarnya :p) dan tahu lulus je . huhu . bila keluar slip jawapan . EHH ! betulahh . tyra dapat 50/50 ! bangga giler ! tak sangka dowhh :) . bila keluar dari myeg . lepak ngan emirul sampai dia balik . tak silap dia ngan kakak dia . mirul dapat 45/50 tak silap . mase yang first dia dapat 41 je . tu yang kena ulang balik tu .

nak tahu kan ? nama tyra salah tau ! Siti Nur A'tirah binti Sulaiman ? aigoo ~ saya bukan anak cik sulaiman lahh . saya anak cik shahimi lahh . tyra pergi balik institut memandu tu , nak betulkan nama dan tetapkan tarikh nak pergi kelas amali plak . so , hari sabtu nanti tyra ade kelas . erm , agaknya tyra nak kawan ngan siape ekk ? budak hanim hari tu agak-2 ade tak ? harap-2 adelahh . tyra tak nak duduk sorang-2 . mati kutu nanti . ERKK ! haha .

till then , wassalam :)

p/s : Please click this link for TIPS UNTUK UJIAN KOMPUTER KPP -> Ujian Komputer KPP
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Show Comments: OR

No comments:

Post a Comment